Orosz Nagydíj

1752 A délelőttihez hasonlóan a délutáni szabadedzést is megnyerte Valtteri Bottas a Mercedes finn versenyzője a Forma-1-es Orosz Nagydíj pénteki napján. Isti kóddal 3 leesik.


Our Favorite Picture From Day 1 At Michigan Int L Speedway Hamming It Up On The Grid Strike A Pose Danicapackvog Danica Patrick Sue Patrick Women Drivers

A Forma-1 mezőnye nem áll le és Szingapúr után rögtön a következő helyszín felé vették az irányt.

Orosz Nagydíj. Szeptember utolsó hétvégéjén a Formula-1. Helyről indul de a Mercedestől váratlan húzás kell hogy esélyük legyen a futamgyőzelemre. D Elérhetőségeim INGYENES Támogatás Loots.

Ne maradj le semmiről az Orosz Nagydíjon. Szerencsés kettős győzelem a Mercedesnek az Orosz Nagydíjon - Hamilton a két Ferrari közül a 2. Nyisd leItt is van az Orosz Nagydíj Szocsiból.

Verstappen motorcsere után a mezőny közepéről okozhat zavart. Lewis Hamilton rekordbeállításra 91. Az utolsó Forma-1-es szezonját teljesítő Kimi Räikkönen két kihagyott verseny után a jövő hétvégi Orosz Nagydíjon visszatér a mezőnybe.

Powered by Restream httpsrestreamioTámogatás. Hamilton a vádaskodások. Az aktuális rendező Oroszország lesz Szocsival mely hatodik alkalommal rendezhet futamot az F1-ben.

Szeptember 14 2021. Orosz Nagydíj - A rajtrács. Minden nehézség ellenére Hamilton ismét pole-pozícióból indul Verstappen maga mögé utasította Bottast egy Ferrari éppen befért a top tízbe ketten hátrasorolást kaptak - így mutat az Orosz Nagydíj rajtrácsa.

Sebastian Vettel a Kínai Nagydíj után Szocsiban is pórul járt a rajtnál s bár Sanghajban jogtalanul okolta Danyiil Kvjatot ezúttal megérdemli az orosz hogy dühös legyen rá mert az első körben kétszer is meglökte a Ferrarit. Két pilóta még egyszer sem tudta megverni idén a csapattársát döntetlenből pedig 21 van. Meleg és napos időben vette kezdetét az első szabadedzés Szocsiban ahol meglehetősen csendes mederben folyt a tréning eleje hiszen bő tizenöt perc elteltével összesen két versenyző a tavalyi nagydíjon győzedelmeskedő Lewis Hamilton illetve csapattársa Valtteri Bottas.

Salo tagadja hogy ő szivárogtatott belső infókat az FIA-tól Tagadja a belső információk kiszivárogtatásának vádját az FIA versenyzőbírója Mika Salo. Orosz Nagydíj - Sochi Autodrom - September 25th 2020. Szocsiban folytatódik az F1-es szezon ráadásul ezúttal a Formula-2 és a Formula-3 is elkíséri a száguldó cirkuszt de emellett zárul az IndyCar-idény és lesz Superbike TCR Europe és Kamion-Eb is.

A Formulahu szövegesen tudósít az eseményekről. A hivatalos F1-es menetrend a hétvégére Szocsiban. Két Mercedes és egy Renault Infostart MTI 2020.

Orosz Nagydíj - Räikkönen visszatér a Forma-1-es mezőnybe. Idén először nagy közönség harmincezer néző előtt tartanak egy Formula-1-es versenyhétvégét. Két hátrasorolás módosított az F1 idei tizedik versenyhétvégéjének.

Orosz Nagydíj a futam eseményei. Ha tetszett a videó nyomj egy Like-ot és Iratkozz fel.


Pin By Mari On Viccek Humor Funny Pictures Funny


Pin On Forma 1 2016



Pin On Car Business Cars


Pin Su Formula 1


Pin On F1 Drivers


Instagram Photo By Enlapista Com Jun 25 2016 At 7 37pm Utc


Ballet Company Of Gyor Bolero Photo Orosz Sandor Greek Statue Ballet Companies Statue


Sophokles Greek Roman 3d Model Greek Sculpture Sculptures 3d Model


Ballet Company Of Gyor Bolero Photo Orosz Sandor Concert Dance Performance


Kozzeteve Itt Forma 1 2016


Ballet Company Of Gyor Bolero Photo Orosz Sandor Concert Dance Performance


Pin On F1 2016


Pin On Forma 1 2016


Festival Skorosti V Gudvude 2014 Sebasten Loeb Ne Opravdal Nadezhd Avtocentr Ua Racing Sports Car Sports


Forma 1 Breking Vettel 90 A Mercedes 400 Dobogonal Tart A Forma 1 Ben Hamilton Baseball Cards Mercedes


Katapultaltattak Motorjarol A Motogp Vilagbajnokot Motogp Valentino Rossi Motorsport


Pin On Forma 1 2016


Pin Pa Formule 1 Formula 1 2014

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel